Hezun kotisivu

[Typerä xpaintillä tehty töherrys] Ihan itse piirretty =)

If you can't read Finnish, I suggest to check my homepage in English.


Kuka onneton on Hezu?!?

Hezu eli oikeasti Heikki Kantola on Kuusankoskella 28. heinäkuuta 1972 syntynyt heppu, joka on opiskellut kieliteknologiaa (aiemmin tietokonelingvistiikka) Helsingin Yliopistolla ja aiemmin ansaitsi elantoa alan töissä Connexor Oy:n palveluksessa. Siviilisääty naimaton.

Vapaa-aikani tuhlaan sellaisiin turhuuksiin kuin Internetissä roikkumiseen ja muuhun tietokoneillani leikkimiseen, (digi)valokuvaukseen, lukemiseen (sarjakuvat, lehdet, scifi, fantasia, kauhu, dekkarit, tietokirjat jne.), TV:n katseluun ja sellaisiin välttämättömuuksiin kuin syöminen, juominen ja nukkuminen. Olen ollut Aspektin rivijäsen ja Kymenlaakson Osakunnan valokuvaaja ja kurinpitovaliokunnan jäsen ja nykyisin tärkeimmät sidonnaisuudet yhdistysrintamalla ovat jäsenyydet Helsingin Seudun Lintutieteellinen Yhdistys - Helsingforstraktens Ornitologiska Förening Tringa ry:ssä ja Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:ssä.

Jos minuun tahtoo saada yhteyden niin se onnistuu helpoiten sähköpostin (Heikki.Kantola@IKI.FI). Tapaan myös raahata matkaviestintä, joka tuntee numeron 0400 657799.


16.3.2014 Heikki.Kantola@IKI.FI